jezikovni tečaji proverb
telefon hitri kontakt

Jezikovni tečaji za posameznike

Za posameznike ponujamo tečaje v skupinah in individualne tečaje.

Tečaji angleščine Tečaji nemščine Tečaji španščine Tečaji italijanščine Tečaji francoščine Tečaji ruščine Tečaji portugalščine Tečaji slovenščine

Jezikovni tečaji nemškega jezika

nemščina tečaj

Nemščina je znana po izjemno dolgih besedah, vendar če jo obvladate, boste hitro sami začeli kovati dolge zloženke, kot je Deutschsprachenkenntnisse. Danes je znanje nemščine zelo koristno v poslovnem svetu kot tudi za turistične namene. Z nemščino se boste dobro znašli v Nemčiji, Švici, Avstriji in Luksemburgu. Prav tako boste imeli z znanjem nemščine veliko prednost na mednarodnem trgu dela. Prvega maja 2011 se je sprostil trg delovne sile v Nemčiji za nove članice EU, med katerimi je tudi Slovenija. Poleg tega v Sloveniji posluje veliko nemških in avstrijskih podjetij, ki postavljajo znanje jezika na vrh kriterijev za svoje zaposlene.

Tečaji nemščine

Jezikovni tečaji nemščine so usklajeni z evropskim referenčnim okvirom CEFR. Naši tečajniki lahko opravljajo mednarodne certifikate, ki ustrezajo posameznim stopnjam lestvice EU.

Podrobnosti tečaja:

  • Učbenik: Berliner Platz, Langenscheidt
  • Težavnost: ♦♦♦
  • Priljubljenost: ♥♥♥
  • Cena: 280 EUR za 40-urni in 360 EUR za 60-urni tečaj

Tečaji poslovne nemščine

Tečaj poslovne nemščine je namenjen vsem, ki so v stalnem stiku z nemško govorečimi poslovnimi partnerji in želijo izboljšati svoje komunikacijske veščine. Ponujamo začetne in nadaljevalne tečaje, ki poleg programa Unternehmen Deutsch vsebujejo še dodatna čtiva iz revije Manager Magazin in drugih nemških časopisov. Lahko se odločite tudi za individualni pouk, ki je popolnoma prilagojen vašemu predznanju in potrebam.

Podrobnosti tečaja:

  • Učbenik: Unternehmen Deutsch, Ernst Klett Verlag
  • Cena: 320 EUR za 40-urni tečaj
  • Cena ure za individualni pouk: 25 EUR
Pošljite povpraševanje