€18.65 €33.92 Brezplačno Vrne

Ülbag Zip & Zip 100 X 130 Vakuumsko Vrečko za Shranjevanje 100X130 Jumbo Največji Prevelik Vakuumsko Vrečko

Izdelek Velikosti:

** 1 Kos: 100 cm x 130 cm

Lahko skrči vse svoje predmete za 75% v 15 sekundah!Vakuumske vrečke za shranjevanje; To je postal najlažji rešitev prostor težave pojavile pri dajanju elementov v vaš dom, zahvaljujoč dejstvu, da ščiti vaš zajetno in prostor-sedi predmete, kot so prešite odeje, blazine, puloverji, jakne in prihrani prostor na vaše garderobne omare.Zdaj je samo 15 sekund, da to storite.Vse izdelke, ki jih bo vakuumske mora biti čista in suha.Skrbno krat vsak kos, stack je lepo in položite v vrečko.Ne napolnite preveč vrečko.Obdržati razdaljo vsaj 10 cm na tesnilni rob, da se zagotovi gostoto.Možno je, da shranite svoje stvari v majhnih velikostih samo za sesanje jih z nobeno sesalnik.

Značilnosti Izdelka:

** One-way valve in biaxial najlon / polietilen popolnoma ščiti vaše izdelke pred vodo, umazanijo, plesni, hroščev in slabih vonjav.

** Vi lahko postavite svoje obleke, prešite odeje, blazine in druge dele oblačil v vrečko lepo.

** Morate zaprite vrečko z drsnimi zapiranje posnetek iz enega konca vrečko usta na drugi konec vsaj 2 ali 3-krat in s pritiskom rahlo.

** Po tem, ko vleče vse zraku, lahko ga zavrtite v zaprt položaj z obračanjem rdečo puščico, nato pa ga postavite na svoje mesto.

** Lahko uporabite vakuumsko shranjevanje vrečk, bodisi doma ali na potovanju.

** Vakuumsko vrečko sistem, ki združuje tri izpopolnjenih tehnologij za ustvarjanje nepredušno zaprti sistem zapiranja in zagotavlja, da zrak ne napolni v vrečko.

** Hvala za enosmerni ventil za zrak, lahko enostavno odstranite zrak v notranjosti in zmanjšanje glasnosti.

** Sestavljajo biaxial polietilen in najlon plasti.

** Lahko shranjevanje vrečko v vodoravni ali navpični položaj.

** Vakuumsko tesnjenje neverjetno preprečuje oksidacijo in preprečuje rast plesni spore.

  • Opis
  • Mnenja in ocene
  • Poreklo: TR(Izvora)
  • Blagovna Znamka: Ülbag

Nazaj na vrh