1pc Bazen Nadomestna Cev Nastavite Dolgo Filter za Bazen Črpalka Zamenjava Cevi, Filter Črpalka Cev Za Bazen Črpalka Filter

€9.09 €15.16 Brezplačno Vrne

Značilnosti:

*1. Za INTEX Bazen Nadomestna Cev: s tem priročen komplet za hitro zamenjavo tal bazen cevi.Vključuje 2 za INTEX bazen cev neprepustnih nadomestnih delov [149.86 cm dolgo, 3.18 cm premera] in 4 stopala SEWANTA medenina posnetke za Intex dvojno izolacijo ali enojne črpalke.

*2. Vključuje trajno posnetki: veliko bolje kot za blagovne znamke Intex posnetke lomljivih plastike.Naši posnetki so iz medenine kovinski za zagotovitev trajnosti in podaljša življenjsko dobo.

*3. Tlačno struktura: je izdelana iz neprepustnih, izjemno vzdržljiv in prilagodljiv polietilenske plastike, ki je vreden zaupanja.Naše cevi so pregledno (ne pregledna), da se zagotovi pretok vode.To se lahko enostavno namesti v nekaj minutah, samo uporabite izvijač in klešče; brez dodatnih potrošni material, ki so potrebne.

*4. Blagovnih znamk, ki jim zaupate: za INTEX je vodilna blagovna znamka na tleh bazenov in opreme, športne opreme in zračnih postelj.Menim, za Intex vam ponuja kakovostne izdelke za zagotovitev, da prijatelji in družino, ki bo imel več nepozabno življenje v naslednjih nekaj letih.

*5. Model in velikost: Univerzalna oprema bazena črpalka za cev je primeren za vse, za Intex filter črpalke 330 GPH do 1.000 GPH za zgoraj tla bazeni in vsa mehka-robovi bazenov.Združljiv z Intex črpalko modeli 330 GPH, 530 GPH, in 1000 GPH Dolžina: 59 cm (1.5 metrov)-ID: 1.25 cm (3.2 cm).

Sezname:

2 * Cev

4 * Medenina spona

Opombe:

1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

  • Opis
  • Mnenja in ocene
  • Vrsta: Cev za bazen
  • Funkcija: Nadomestna Cev Filtra
  • Sopport: Dropshipping
  • Poreklo: CN(Izvora)

Nazaj na vrh