10 x Rastlin, Plezalna Stena Utrjevalec Trto Posnetke Listi Steno Samolepilne Trte Rastlin vpenjalno Držalo Vrtna Rastlina Listov Obliko Posnetke Dekor

€0.69 €1.01 Brezplačno Vrne

Opis:

--Okolju prijazno Trpežne ABS Smole Material: lepe zelene listnate obliko rastlin posnetki so narejeni iz okolja, varno in razgradljivega materiala, daj rastlin podpora in odpravljanje pa ne škoduje rastlin.

--Izredne Rastlin Posnetki: Ponuja preprosto rešitev za reševanje problema plezalna stena rastlin ali kabli, ki so dobili iz rok.Prav tako zagotavlja boljšo rešitev od običajnih rastlin posnetke, lesenih kolov, ali drugih rastlin, ki podpirajo orodja.

--Za Mnoge Rastline in Kraj: da se ne bojijo dež in korozijo, naredi vaš rastlin obraz soncu.Lahko ga uporabljate na prostem ali v zaprtih prostorih rastlin.Primerna za majhne in srednje velikosti rastline, kot so orhideje, paradižnik podporo, zelena koper, Puzavac, bršljan, sadike.Ni primerna za velike elektrarne.

--Visoke viskoznosti Lepila: lepilo je tudi rezani v oblike listov.Pred uporabo lepila nazaj, da obrat posnetek.To je lahko trdno prilepi na steno, vizualno teh rastlin posnetke lahko integriran z zelenimi rastlinami.To je neviden, vendar lepa.

--Enostavna Namestitev: namestitev je preprosta in niti ne zahteva nobenega orodja.Uporaba prsti nežno odprite rastlin posnetke, dal trte obrat v posnetek, sponke in palico rastlin stalnica posnetke na steno.

Specifikacije:

Barva: Zelena

Oblika: Leaf

Material: Okolju prijazen ABS in Visoke viskoznosti lepila.

Funkcija: osnovna rastlin, žice določitvi kabel organizator.

Primeren za: majhne velikosti/ srednje velikosti rastline in cvetje.

Kako uporabljati:

1. Lepilo lepilo za rastlino posnetke.(, Če boste potrebovali, da se držijo stene.)

2. Nežno odprite rastlin objemka s prsti.

3. Dal rastlina steblo ali vinske trte, v obratu držalo.

4. Pripnite sponko in jo držijo na steno.

Paket Je Vključeno:

-10 posnetki

-12 kosov akrilno lepilo

  • Opis
  • Mnenja in ocene
  • Količina: 10pcs
  • Nastavite Vrsto: Da,
  • Material: Plastični
  • Poreklo: CN(Izvora)

Nazaj na vrh