360 Stopinj Rotacija, Avto Sedež Nazaj Potnikov Vzglavnik Gori Nastavljiv Nosilec Nosilec za Nintendo Switch/Stikalo Lite/Tablet

€4.66 €6.65 Brezplačno Vrne

360 Stopinj Rotacija, Avto Sedež Nazaj Potnikov Vzglavnik Gori Nastavljiv Nosilec Nosilec za Nintendo Switch/Stikalo Lite/Tablet

[Zagotavljajo Varne Vožnje Okolje] Ta večnamenski avto nosilec je zasnovan posebej za Nintendo Stikalo, ki je bistvenega pomena za družine z otroki.Vaš otrok lahko uživali v igri med vožnjo, lahko vozite varno in mirno, ki res naredi vaše potovanje enostavnejše in varnejše.

[360-Stopinjski Zasuk] nosilec ima dve univerzalni rotacijski žogo glave.Lahko prosto prilagodite idealen zornega kota, tako da vaš otrok ali prijateljev/potniki lahko uživajo Stikalo igro času, ko vožnje za dolgo časa.

[Visoko kakovostnega Materiala] teleskopsko palico ta Avto Vzglavnik Nastavek za N-Stikalo sprejme push-modela z vgrajeno visoko trdnostjo elastična sistem, ki je enostaven za širitev in se skrči, in enostaven za namestitev.

[Protection] Uporaba mehke gume tesnila za zaščito spodnjega dela teleskopsko palico in znotraj posnetka, ki ne poškoduje avtomobila in elektronske opreme.

[Hitro in Enostavno Namestitev] Enostaven za namestitev, se lahko enostavno določi, da avto vzglavnik brez orodja!Tudi otrok, ki je več kot 8 let, lahko namestite z eno roko.

  • Opis
  • Mnenja in ocene
  • Blagovna Znamka: DOBE FOMIS ELEKTRONIKA
  • Združljiv Znamko/Model: nintendo
  • Nintendo Model: NINTENDO STIKALO
  • Poreklo: CN(Izvora)

Nazaj na vrh