Polimerne Gline Fimo DIY Mehko Pisano Blato Nastavite Oblikovanje Obrtnih Pečici Pečemo Opečnih Blokov, Zgodnje Izobraževanje Igrača Plastelinom Z Orodji,

€7.48 €10.69 Brezplačno Vrne

Polimerne Gline Fimo DIY Mehko Pisano Blato Nastavite Oblikovanje Obrtnih Pečici Pečemo Opečnih Blokov, Zgodnje Izobraževanje Igrača Plastelinom Z Orodji,

Postavka Opis

24/36 Barve Polimerne Gline:

--- Najboljše Darilo Za Otroka Spodbuditi Ustvarjalnost & Domišljijo!

Skozi igro in negovanje otrok občutek za barve, oblike, je pokazala, da otrok umetniške nadarjenosti, uresničevanje sposobnosti, spodbujati razvoj možganov, navdih ustvarjalnosti.Tudi ta modeliranje gline lahko vaši otroci proč od elektronike, to jim lahko pomaga razvijati ustvarjalnost in domišljijo, medtem ko igra, ki temelji učenja.

Zakaj Izbrati Naše Polymer Clay ?

Vse Naše Gline izberite visoko kakovost materiala, Non-toksične, Zelo Mehko, Gladko in enostavno Sharp za Otroke, dom projekt.To je idealen DIY Materialov za otrok šolskih projektov.

Zelo Mehka, Smoth, Lepljiv - Modeliranje Gline, ki je Enostaven za Obliko, bend in se raztezajo.Spodbuja domišljijo, kreativnost in intelektualne.

Nasveti: Če glina je preveč težko, prosim pack gline s plastično vrečko.In jih postavil v 50° stopnjo vodo za 5 minut.Da bi omilila gline.

Značilnosti:

Naše polimerne gline je izdelan iz visoko kakovostnih in okolju prijazen material, ne otroci "zdravja".

Ne pušča ostankov in ne bo lepilo na rokah.

Odlično in je Idealna darila za otroke, otroci, prijatelji, odrasli in nove začetnike

Nasveti Za Varnost:

1.Umijte roke Po uporabi, in še posebej pred jedjo.

2.ZADUŠITEV -- Majhne sestavne dele.Ni za otroke mlajše od 3 let.Otroci uporaba bi morala pod odraslih ali starejših otrok nadzora.

3.Uporabite polimera gline komplet v mesto z dobrim prezračevanjem.

Cenjeno Darilo:

Prefinjeno darilo za posebno osebo, ki ljubi vse stvari glamurozno!Ta sklop bi bilo kot nalašč za rojstni dan, obletnico, naselje, Božič in počitnice darilo.

Enostaven za Uporabo:

1.Umijte si roke, pripravo za izdelavo najljubše številke, ki vam je všeč.

2.Gnetenje gline, dokler mehka in gladka.

3.Obliko gline in izdelovanje vaš lasten obrazcev, ki jih z uporabo orodja iz svoje kit predlagamo, da uporabite "namenske pečica" za peko polimerne gline.

(1).Mesto na folijo stanja ali keramičnih ploščic in v center namenskega pečici, predhodno segreti na 120-130℃ (248-266℉) za 15 minut.

(2).Pečici pečemo na 130℃ za 15-30 minut.Peko čas se lahko razlikuje glede na gline, debeline in praviloma dovoli 15 minut na 1/4 palca (6 mm) debelina. (Odvisno od velikosti glina deluje).Žgane gline lahko ponovno pečen, kot je potrebno.

(3).Ne prekoračite priporočenega peko čas!Peko je treba izpolniti za odrasle.Previdno premakniti iz pečice po peki in naravno hlajenje.

  • Opis
  • Mnenja in ocene
  • Opozorilo: ne jesti
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Priporočamo, Starost: 4-6y, 7-12y
  • Številka Modela: Glina Barva Blata Plastelinom Z Orodji,
  • Certificiranje: CE, CCC, Kitajska certifikatom (3C), Evropa certifikatom (CE)
  • Tema: Živali & Narave

Small pieces but easy to work

  • 4 / 5
Nazaj na vrh