jezikovni tečaji proverb
telefon hitri kontakt
V sodelovanju z:

O nas

Tina Kočevar Donkov, vodja podjetja

Vodja jezikovne šole Proverb, po poklicu profesorica in konferenčna tolmačka za angleščino ter nemščino. Kot predavateljica sem si nabrala veliko izkušenj s poučevanjem tujih jezikov na podjetjih, v šoli in na fakulteti, kot tolmačka pa z javnim nastopanjem na različnih poslovnih ter protokolarnih dogodkih doma in v tujini. V takšnih situacijah je izjemno pomemben ustrezen nivo izražanja v tujem jeziku, register kot tudi raba ustreznih jezikovnih struktur in ravno to so stvari, ki se jim posvečamo na naših tečajih.

V jezikovni šoli Proverb se osredotočamo na individualen pristop in oblikujemo tečaje, delavnice ter ure konverzacije glede na dejanske potrebe naših strank. Imamo odlične in strokovne sodelavce, ki se trudijo, da je učenje jezikov zanimivo, učinkovito in seveda tudi zabavno.

Vanda Gabron, vodja izobraževanja

Profesorica angleščine in francoščine z delovnimi izkušnjami doma in v tujini. Poleg splošne izobrazbe sem opravila še mednarodni izpit za poučevanje Cambridge CELTA. Pri svojem delu sem prišla v stik z različnimi vrstami učencev, od otrok do upokojencev, od čistih začetnikov do skoraj naravnih govorcev, in poučevala splošno kot tudi specifično prilagojeno angleščino za določeno delovno področje, npr. finance, letalstvo, farmacija, zdravstvo ipd. Prav tako imam bogate izkušnje s področja poslovne angleščine, saj vodim tečaje na uglednih slovenskih podjetjih.

Zadolžena sem za razvijanje novih oblik izobraževanja, oblikovanje sodobnih programov in izbiro materialov za naše tečaje.

Kje smo

Naslov naše pisarne:
Nazorjeva ulica 12
1000 Ljubljana

Tečaji potekajo na Nazorjevi 12 v Ljubljani:
in v prostorih OŠ Koseze, na Ledarski 23 v Ljubljani.